Avantaje ca model videochat acasa

Avantaje modele videochat acasa VCA Romania

Castiguri uriase. Castigurile financiare din videochat sunt, probabil, principalul punct de interes cand vine vorba de o colaborare ca model videochat.
Vestea castigurilor colosale s-a raspandit si, cel mai important, informatiile sunt cat se poate de reale. Un model VCA Romania poate castiga, in medie, intre 800 si 6000 de dolari pe luna, in functie de performanta. O persoana entuziasta, ambitioasa si serioasa poate castiga 1000 USD chiar din prima luna, iar castigurile pot fi mult mai mari cu timpul, prin rabdare, perseverenta si munca.
Mai mult decat atat, modelele pot verifica incasarile la orice ora din zi si din noapte.

Training online. Un model sociabil, plin de viata si determinare, are sanse mari sa castige sume fabuloase de bani. Aceste sanse cresc atunci cand in spatele modelului se afla o echipa de specialisti, gata sa il ghideze pas cu pas spre succes.
Echipa VCA Romania se asigura ca modelele beneficiaza de tot trainingul si expertiza acumulata in peste 11 ani de videochat.

Programul este flexibil. Colaborand cu VCA Romania programul este flexibil si la alegerea modelelor, fara sa ti se impuna un program sau un numar minim de ture.
Cu cat acumuleaza mai multe ore online, cu atat castigurile sunt mai insemnate.

Increderea in propria persoana. Pe langa beneficiile de ordin profesional, un avantaj personal semnificativ este intarirea increderii de sine.
Lucrand cu oamenii, modele se maturizeaza atat pe plan profesional, cat si personal, devenind femei puternice si independente, constiente de potentialul lor si de succesul pe care il pot atinge muncind.
Aceleasi avantaje se aplica si barbatilor si cuplurilor ce colaboreaza cu noi.

Dobandirea de cunostinte psihologice. Avand in vedere ca modelele de video chat de acasa interactioneaza cu o diversitate de tipologii de persoane, dobandesc in timp o suma de calitati si cunostinte de psihologie.
Un job de model videochat presupune socializare, empatie si stapanirea artei conversatiei, fiind, in plus, un bun exercitiu de dezvoltare personala.

Program flexibil. Ca model independent nu iti impunem un program de lucru sau target-uri ridicole.
Insa, pentru ca tu sa fii multumit(a) de colaborarea cu VCA Romania, iti recomandam sa petreci minim 4 ore online zilnic.
Intra online atunci cand te simti in cea mai buna forma si rezultatele se vor vedea cu siguranta.

Categorii de videochat la alegere. Dupa cum este posibil sa stii deja, exista categorii adult si non-adult. Alegerea oricarei categoriei o vei face tu, la fel ca si alegerea site-urilor pe care vei lucra (cu free-chat, fara free-chat, etc).
In functie de cerintele tale te putem incadra in categorii de nisa, precum: fetish, hardcore, softcore, erotic, glamour, s.a.m.d. ca sa maximizam traficul si veniturile.

“Am lucrat la un studio de videochat din Bucuresti timp de 2 ani; 2 ani in care s-au perindat nenumarati traineri sau admini, dar niciunul nu m-a putut ajuta sa trec de acel punct in care ma limitasem. Am renuntat pana la urma si mi-am spus sa mai fac o incercare cu VCA Romania. Acum, dupa 6 ani de cand am inceput colaborarea cu voi nu pot decat sa va multumesc ca mi-ati fost alaturi si ca m-ati facut sa fiu cea mai buna versiune a mea. Versiunea Fetish :D”
Ionela Condurache (model din 2012)

Daca si tu vrei sa faci pasul urmator si sa te bucuri de libertatea pe care ti-o aduce colaborarea cu un studio dar si lucrul de acasa, nu ezita sa ne contactezi pentru mai multe informatii; sau inregistreaza-te direct - poti incepe in maxim 24 de ore.