Lucreaza ca model videochat pe Cam4 de acasa

Cam4

Siteul Cam4.com este un portal de video chat destinat modelelor din orice categorie, unde se accepta nuditate in free chat si se pot obtine tokens din tips-uri sau din showuri private, ori continut foto/video.

Avand in spate o companie puternic vizitata de utilizatori adulti (XHamster), Cam4 primeste un trafic urias targetat catre castiguri uriase.

Inregistrarea ca model videochat pe Cam4 dureaza putin si poti incepe sa obtii banii in contul tau chiar de maine, deoarece platile se pot realiza zilnic sau la fiecare doua saptamani.

In fiecare luna Cam4 oferă 22.500 de dolari în cadrul concursului „Modelul lunii”. In fiecare zi, cele mai vizionate patru webcam-uri, din sase categorii, caștigă „Modelul zilei” și participa la premiile in numerar ale concursului „Modelul lunii”. Premiile in bani sunt astfel: primul loc = 2.000 USD; locul doi = 1.000 $; locul trei = $ 500; și al 4-lea = 250 USD pentru fiecare categorie: barbati, femei, cupluri hetero sau gay/lesbi.

VCA Romania iti poate deschide si promova profilul de model pe siteul Cam4 astfel incat sa te poti numara printre castigatorii concursurilor lunare si zilnice; inregistreaza-te astazi si poti incepe sa castigi bani de acasa chiar de maine.