Flirt4Free - Partener VCA Romania

Flirt4Free

Site-ul de video chat Flirt4Free a luat nastere in anul 1996, cu doi ani inaintea celui mai faimos site din domeniu, iFriends (1998).

Acest site nu este unul ieftin pentru membru, insa este foarte profitabil pentru acele modele de live chat care ii acorda atentie si exclusivitate.

In anii 2000 acest website de chat se baza pe contractele de exclusivitate cu studio-uri care furnizau modele pe banda rulanta, insa in ziua de astazi oricine isi poate deschide cont de model pe Flirt4Free; atat fete, cat si baieti.

Pe Flirt4Free poti face streaming live atat din aplicatia proprie, cat si prin web browser (se recomanda Google Chrome).

Acest site plateste comisioane diferite in functie de cate minute de chat privat acumulezi ca model, si aplica acelasi sistem de comisionare progresiva si pentru webmasterii care se ocupa de publicitate si marketing.

In ceea ce priveste traficul, acesta nu lipseste, iar sistemul de afiliere Flirt4Free este unul intuitiv si usor de folosit.

Atat modelele de chat, cat si webmasterii sunt platiti la fiecare doua saptamani prin Paxum, Transfer bancar sau Cec dupa acumularea unei sume minime care difera in functie de metoda de plata aleasa.

VCA Romania iti poate crea cont pe Flirt4Free si il poate administra in asa fel incat tu, modelul de videochat, sa castigi mai mult decat media tuturor modelelor de pe site; te invitam sa te inregistrezi in sistem si sa ne comunici apoi daca vrei un cont special pe Flirt4Free. Suntem aici ca sa te ajutam.