Diverse
Promovare videochat de acasa

Promovare si trafic crescut

Cine nu stie ca reclama este sufletul comertului cu siguranta nu s-a ocupat niciodata de comert, fie el offline sau virtual. Chiar si in domeniul video chat, publicitatea / marketingul sustinut si de calitate este obligatoriu pentru a atinge noi targeturi in mod constant.

Inca de la infiintare, VCA Romania a pus foarte mare accent pe promovarea modelelor in mediul online pe cele mai populare retele sociale, lucru care s-a dovedit a creste cu peste 50% performantele acestora pe termen mediu si lung.

Iar astazi, mai mult ca oricand, acest tip de publicitate este unul din punctele forte ale modelelor care colaboreaza cu VCA Romania, aducand in camerele de live chat trafic constant.

Desigur ca, pentru a te putea promova, avem nevoie de acordul tau, si aceasta optiune poate fi activata si dezactivata oricand din contul personal pe platforma noastra; atata timp cat tu ne furnizezi acceptul tau si cateva elemente specifice, noi iti aducem trafic sporit in camerele de chat.

Promovarea suplimentara este numai unul din multe alte beneficii pe care echipa noastra le asigura modelelor ce colaboreaza de acasa in videochat cu VCA Romania; deschide un cont astazi si vei incepe sa castigi bani de maine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *