Diverse
Riscuri - Capcane - Greseli

Riscuri, capcane si greseli. De ce sa te feresti ?

În orice domeniu de activitate există anumite riscuri sau capcane și nici chaturl nu este exclus din această categorie. Având în vedere că este vorba despre o nișă care se desfășoară exclusiv în mediul online, poți întâmpina anumite situații menite să îți afecteze imaginea. În plus este foarte posibil să faci diverse greșeli, mai ales dacă nu ai mai interacționat până acum cu această lume plină de controverse. 

Sa incepem:

Oferte false

Videochatul este o activitate care aduce bani mulți deopotrivă în buzunarele patronilor și în conturile modelelor. Dacă luăm în calcul succesul de care se bucură această nișă, atunci nu ar trebui să ne mire faptul că foarte multe societăți se promovează pe Internet ca fiind studiouri de videochat serioase. Pentru a evita orice risc, asigură-te că alegi un studio profesionist, unde îți vor fi respectate toate drepturile, asemenea unui angajat în orice alt domeniu. 

De asemenea, trebuie să știi că niciun studio serios nu îți va pretinde sume de bani sub pretextul că acestea acoperă ședințele de înfrumusețare, shooting-urile sau recuzita necesară pentru integrarea ta în echipă. 

Așadar, ai mare grijă la ofertele false și verifică toate detaliile care îți creează suspiciune, înainte de a semna contractul de angajare. 

Fraude de natura informatica

Așa cum spuneam mai devreme, videochatul prezintă riscuri prin prisma faptului că îți expui imaginea în mediul virtual. Studiorile de video chat au obligația de a-ți asigura confidențialitatea, atât în ceea ce privește identitatea ta cât și în ceea ce privește ocupația pe care o ai. 

În cazul în care vei alege VCA Romania pentru a-ți începe cariera în domeniu, vrem să te asigurăm că nu vom dezvălui niciun detaliu legat de identitatea ta sau de ceea ce faci. În plus, site-urile pe care vei activa sunt banate în România, deci nu există riscul să fii văzută de persoanele care locuiesc în țara noastră. 

Pentru a te feri de tentativele de fraudă informatică în domeniul videochatului, citește cu atenție clauzele contractului tău de imagine. 

Chiar si colaborand de acasa cu un studio de video chat, asigura-te ca ai luat masurile necesare pentru a beneficia de siguranta si protectia datelor personale.

Contacteaza-ne oricand ai nevoie de informatii suplimentare; suntem online oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *