Studio Videochat de Acasa - O colaborare sigura si de durata

Despre VCA Romania

Suntem o echipa tanara si capabila ce isi doreste sa puna experienta de peste 12 ani in domeniul videochat la indemana ta printr-un singur click.
Alegem intotdeauna sa ne implicam in totalitate, oferind tot suportul de care dispunem prin toate departamentele existente: training online, suport tehnic 24/7, editare foto-video si promovare intensiva.
Si rezultatele se vad: cresterea constanta a veniturilor lunare pentru toate modelele ce aleg o colaborare cu VCA Romania.

Nu conteaza din ce oras esti. O conexiune buna la internet poate fi accesata prin intermediul oricarui provider din toate colturile tarii (UPC, RDS, s.a.m.d).
Printr-o colaborare cu echipa VCA Romania iti inlesnim accesul la cele mai bune site-uri de videochat din lume.

Pentru oricine. Avantajul unei colaborari cu VCA Romania este ca poti lucra ca model videochat fie ca esti femeie, barbat sau cuplu. Da, se poate. Si in plus, poti renunta oricand vrei, fara obligatii catre noi sau catre site-urile pe care ai lucrat si noi ne vom ocupa de stergerea conturilor tale.

Nu conteaza locatia din care lucrezi. Colaborand cu un studio de videochat static, locatia fizica este una fixa si nu o poti schimba.
Colaborand cu VCA Romania, iti poti alege in fiecare zi o locatie noua, care sa iti fie pe plac si in care sa te simti comfortabila: sufragerie, bucatarie, baie, la munte sau la mare, s.a.m.d.

Aceasta este echipa VCA Romania si acestea sunt serviciile pe care le oferim tuturor modelelor de videochat din Romania si Republica Moldova. Incepe chiar astazi o colaborare cu noi si nu vei regreta. Inregistrarea dureaza 1 minut.