Ce este VCA Romania

Suntem o echipa tanara si capabila ce isi doreste sa puna experienta de peste 12 ani in domeniul videochat la indemana ta printr-un singur click.
Alegem intotdeauna sa ne implicam in totalitate, oferind tot suportul de care dispunem prin toate departamentele existente: training online, suport tehnic 24/7, editare foto-video si promovare intensiva.
Si rezultatele se vad: cresterea constanta a veniturilor lunare pentru toate modelele ce aleg o colaborare cu VCA Romania.

Nu conteaza din ce oras esti. O conexiune buna la internet poate fi accesata prin intermediul oricarui provider din toate colturile tarii (UPC, RDS, s.a.m.d).
Printr-o colaborare cu echipa VCA Romania iti inlesnim accesul la cele mai bune site-uri de videochat din lume.

Pentru oricine. Avantajul unei colaborari cu VCA Romania este ca poti lucra ca model videochat fie ca esti femeie, barbat sau cuplu.
Da, se poate.
Si in plus, poti renunta oricand vrei, fara obligatii catre noi sau catre site-urile pe care ai lucrat si noi ne vom ocupa de stergerea conturilor tale.

Nu conteaza locatia din care lucrezi. Colaborand cu un studio de videochat static, locatia fizica este una fixa si nu o poti schimba.
Colaborand cu VCA Romania, iti poti alege in fiecare zi o locatie noua, care sa iti fie pe plac si in care sa te simti comfortabila: sufragerie, bucatarie, baie, la munte sau la mare, s.a.m.d.

Regaseste mai jos cativa dintre membrii echipei VCA Romania si contacteaza-ne pentru mai multe detalii despre serviciile pe care le oferim tuturor modelelor de videochat din Romania si Republica Moldova.
Incepe chiar astazi o colaborare cu noi si nu vei regreta. Iata cateva motive:

  • Poti incepe sa lucrezi in maxim 24 de ore pe cele mai cunoscute siteuri de chat.
  • Primesti consultanta si ajutor tehnic oricand ai nevoie.
  • Ne ocupam de promovarea conturilor tale si de construirea unui portofoliu complet.
  • Alegi cum vrei sa fii platit(a) si primesti banii cu promptitudine.
  • Participi la concursuri lunare organizate de VCA Romania si castigi premii substantiale.
Concursuri lunare Videochat de Acasa VCA Romania
Membri VCA Romania
Mihaela VCA Romania
Mihaela
Training

Chiar daca nu ai experienta in domeniul video-chat sau daca ai nevoie de cateva sfaturi utile pentru mai mult succes online, Mihaela este una din persoanele care te pot ajuta sa treci peste momentele dificile.

Andrei VCA Romania
Andrei
Creator

Cu o experienta de peste 10 ani, Andrei este un geniu in ce priveste crearea profilelor personalizate ale modelelor de videochat si pregatirea tehnica a conturilor pentru fete, baieti si cupluri.

Alexandra VCA Romania
Alexandra
Suport si Training

Alexandra nu te lasa niciodata la greu, oferind asistenta online si training personalizat in special cuplurilor lesbi si modelelor feminine din Romania si Moldova.

Gabriel VCA Romania
Gabriel
Fotograf

Gabriel alege si editeaza fotografiile modelelor imbunatatind aspectul general al acestora. Tot Gabriel se poate ocupa de efectuarea de continut foto si video a modelelor din zona Bucuresti-Ilfov.