Model Standard

Un model incepator, in mod uzual, este o persoana fara experienta sau cu o experienta pana in 3 luni, cunostinte minime de o limba straina si care nu poate emite mai mult de 30 de ore saptamanal. Nu doreste promovare si nici asistenta pentru crearea unui portofoliu. Oferim un comision de 75% si plata zilnica sau bilunara.

Model Motivat

Modelul Motivat poate fi orice femeie, barbat sau cuplu cu o experienta minima de 4 luni, cunostinte medii ale unei limbi straine si care are posibilitatea de a fi online cel putin 35 de ore saptamanal. In plus, orice model motivat ar trebui sa aleaga promovare suplimentara si accepta sa creeze continut foto si video pentru un branding solid. Comision 80% si plata zilnica/bilunara.

Model Expert

Un model expert este orice performer videochat cu experienta de peste 1 an, cunostinte avansate de utilizare a calculatorului si stapanirea la nivel peste medie a unei limbi straine. Acest model poate lucra online cel putin 40 de ore saptamanal si accepta promovare suplimentara. In plus, un model expert beneficiaza de sedinte foto si video gratuite lunar din partea VCA Romania. Veniturile sunt platite zilnic sau bilunar la un comision cuprins intre 80% si 90%.