Conditii de aderare si colaborare

Avantaje modele videochat acasa VCA Romania

Varsta minima 18 ani! Cea mai importanta conditie, fie ca esti model singur (femeie sau barbat), fie ca esti cuplu, varsta minima pe care toti participantii in camera de chat trebuie sa o aiba este de 18 ani.

Documente disponibile. A doua cea mai importanta conditie de colaborare este existenta a cel putin un act de identitate (buletin, carte de identitate, pasaport, permis de conducere).
De indata ce iti creezi contul, incarcarea unui act de identitate este obligatorie pentru a putea demara procesul de inregistrare a conturilor de model.

Aparatura tehnica necesara modelelor pentru a colabora cu VCA Romania ar trebui sa includa urmatoarele: un calculator sau laptop cu o configuratie minima Intel I3 sau asemanator de generatie noua, camera web HD sau FullHD (de exemplu Logitech C920 sau BCC950) si o conexiune la internet.

Cunostinte limbi straine. Fara cunostinte minime de limba engleza sau franceza nu vei putea lucra; pentru ca a purta conversatii online cu membrii de pe siteurile de videochat este necesar sa poti comunica intr-o limba de circulatie internationala (engleza sau franceza).

Cateva fotografii pentru inceput. VCA Romania iti poate crea conturi pe orice site de videochat din lume, insa pentru a putea completa profilurile create sunt necesare pentru inceput un numar de minim 10 fotografii la o calitate buna.
Pozele de genul selfies nu sunt acceptate. Dupa inregistrare vei putea incarca fotografiile in contul tau VCA.

Program flexibil. Ca model independent nu iti impunem un program de lucru sau target-uri ridicole. Insa, pentru ca tu sa fii multumit(a) de colaborarea cu VCA Romania si conturile de live cams pe care ti le vom pregati, este recomandat sa petreci minim 4 ore online zilnic.

Categorii de videochat la alegere. Dupa cum este posibil sa stii deja, exista categorii adult si non-adult. Alegerea oricarei categoriei o vei face tu, la fel ca si alegerea site-urilor pe care vei lucra (cu free-chat, fara free-chat, etc).
In functie de cerintele tale te putem incadra in categorii de nisa, precum: fetish, hardcore, softcore, erotic, glamour, s.a.m.d. ca sa maximizam traficul si veniturile.

Ai nevoie de mai multe informatii? Suntem aici sa te sustinem; intra in legatura cu noi telefonic, prin live support sau expediindu-ne un mesaj.