Ce inseamna videochat si un model live chat ?

Fii independent(a) !
Nu ai nevoie sa te deplasezi la un studio de videochat, ci poti lucra din comfortul locuintei proprii.
Activitatea de videochat este 100% legala, fiind reglementata de legea 196/2003, care ulterior a fost modificata si completata prin legea 496/2004.

Cum castigi bani din videochat ?
Videochat inseamna mult mai mult decat sex online; videochat-ul inseamna sa interactionezi, sa legi prietenii si sa te distrezi cu prietenii tai online.
Printr-o colaborare cu echipa VCA Romania iti inlesnim accesul la cele mai bune site-uri de videochat din lume.

Castiguri serioase.
Majoritatea modelelor videochat castiga lunar in medie 1500 USD lucrand aproximativ 4-5 ore in fiecare zi.
Cu cat se acumuleaza mai multa experienta si se petrece mai mult timp online, castigurile modelelor cresc progresiv si pot ajunge cu usurinta la 5000 USD lunar.

Confidentialiatea VCA Romania.
Deoarece ne dorim ca modelele ce colaboreaza cu noi sa se simta in siguranta si sa se concentreze pe activitatea desfasurata, facem tot posibilul sa le asiguram confidentialitatea.
In plus, atunci cand incepi sa lucrezi in domeniu, nu iti vei folosi numele real, ci un pseudonim (nickname), pe care nimeni din echipa nu il va dezvalui.

Nu trebuie sa te preocupi de fizicul tau.
Ba da, daca iti doresti o viata sanatoasa, ar trebui sa te preocupe. Insa, pentru a lucra la videochat, fizicul conteaza intr-o proportie de cel mult 20%.
Membrii (utilizatorii) site-urilor de videochat au gusturi diferite in ce priveste fizicul: modele mai slabe, mai plinute, cu sani mai mari sau mai mici, penis mai mare sau mai mic, etc.
Important este ca tu sa te simti bine si asta se va vedea online, de fiecare daca cand incepi o zi noua.

Model Videochat VCA Romania