Ce trebuie sa fac sa lucrez ca model de acasa?

Videochat-ul consta in conversatii pe internet in fata webcam-ului cu membri in general din SUA, Canada, Australia si Marea Britanie. Este necesar sa fii o persoana sociabila, sa poti purta o conversatie intr-o limba straina (in principiu limba engleza).
Trebuie sa fii dezinhibat(a) si sa stii ca vei fi vazuta doar de utilizatori (membri) din afara tarii, persoane cu care nu te vei intalni niciodata si sunt la mii de kilometri distanta.

   Cum pot lucra de acasa ?

Pentru a putea colabora cu VCA Romania in acest sens este necesar sa ai deja un calculator sau laptop, o camera web HD sau FullHD si o conexiune la internet. In plus, vei avea nevoie si de un act de identitate valabil.
Si dorinta de a castiga cat mai multi bani folosindu-te de timpul tau liber din confortul casei tale.

   Cat de confidential este ?

Echipa noastra lucreaza constant in asigurarea confidentialitatii modelelor de videochat cu care colaboreaza.
Inca de la inceput blocam tarile cele mai uzuale din care membrii romani pot accesa site-urile (Romania, Moldova, Ucraina, Bulgaria) si orice alte tari pe care tu, modelul videochat, le vrei blocate.
Chiar si dupa incheierea oricarei colaborari cu VCA Romania, poti fi sigur(a) ca toate conturile si materialul oferit de tine va fi sters de pe serverele noastre.

   Daca nu am experienta pot lucra ?

Bineinteles! Echipa de suport tehnic si training te va sustine inca de la inceput pentru a maximiza potentialul tau ca model videochat. Nu exista nici un program impus, nici un target de atins. Esti propriul tau sef din prima zi.

   Cum primesc banii ?

Bilunar. Expedierea castigurilor se face in termen de 24 de ore de la finalizarea perioadei.
Modalitatile de plata disponibile le vei putea regasi in contul tau de model video-chat VCA Romania.

   Nu am poze profesionale, ce fac?

Te putem ajuta. Echipa VCA Romania detine un departament specializat pe crearea si editarea fotografiilor profesionale. Daca este necesara o galerie foto profesionala si esti deja inregistrat(a), te rugam sa ne contactezi din contul tau personal cu o cerere.
In functie de timpul disponibil si locatie, personalul foto se va deplasa la adresa ta pentru a realiza o sedinta foto in functie de necesitati.

   Ce calculator ar trebui sa am?

Noi iti recomandam un Desktop PC cu procesor minim Intel I3 si un Harddisk SSD pentru a pune in valoare viteza procesorului.
Pentru mobilitate insa, un laptop cu aceleasi componente ar fi indicat.
In functie de bugetul disponibil te putem sfatui in privinta achizitionarii unui sistem, fie brand, fie pe componente, astfel incat performantele in videochat sa fie maxime.

   Ce camera web ar trebui sa folosesc?

O camera video FullHD (Sony, Canon) este de preferat, impreuna cu o placa de captura HD si un sistem PTZ. Dar datorita costurilor ridicate, iti recomandam folosirea unei camere web FHD Logitech.
O camera Logitech BCC950 poate face streaming la calitatea necesara si poate fi controlata din telecomanda. Aceasta camera presupune costuri mai reduse decat o camera video si nu implica multe cabluri si conexiuni.
O camera Logitech C920 este solutia ideala pentru acele modele ce folosesc un laptop, deoarece poate fi atasata usor, insa nu poate fi controlata din telecomanda.

   Cat voi castiga ?

Nu te cunoastem, nu stim absolut nimic despre tine sau despre cunostintele tale despre acest domeniu. Nu am dori sa ne hazardam in aprecierea unor castiguri potentiale.
Putem afirma cu siguranta ca, un model nou, ce cunoaste limba engleza la un nivel mediu si petrece in medie 7 ore online zilnic, in prima luna va castiga minim $500.
Te invitam sa verifici si graficele de castiguri si comisionare pentru a intelege mai bine cum vei fi platit(a) si cat vei castiga.

   Cum ma veti ajuta?

Daca esti genul de persoana careia ii place sa invete singur(a), avem pentru tine o multime de tutoriale de utilizare pentru fiecare site, precum si tutoriale de make-up si lumina. De-asemenea, echipa tehnica este online 24/7 pentru a asigura ajutorul in orice moment.

Nu ezita sa ne adresezi intrebarile tale folosind formularul de contact sau direct pe Live Support.