Suport tehnic

Pentru ca ne aflam intr-o continua expansiune, suntem mereu in cautare de personal care poate sa asigure suportul tehnic de la distanta si nu numai. Peste 800 de modele ne-au ales, prin urmare echipa noastra cauta persoane pasionate care pot asigura continuitatea asistentei pe care o oferim modelelor.
Poti lucra de oriunde din tara, conditia principala fiind sa poti asigura instant suport tehnic modelelor care cer acest lucru.
Este obligatoriu sa cunosti limba engleza la nivel avansat, sa detii un calculator/laptop conectat la internet si sa poti asigura asistenta minim 6 ore zilnic.

Trainer feminin

In peste 12 ani de experienta cu modele din toate categoriile am observat ca fetele rezoneaza mai bine cu trainerii de sex feminin, prin urmare suntem in cautarea a inca doua ajutoare care sa aiba posibilitatea de a oferi sfaturi si a imbunatati performantele modelelor noi si existente.
In functie de orasul in care te afli, poti interactiona cu modelele face-to-face, prin remote sau prin Skype.
Este obligatorie sa cunosti o limba straina, sa ai experienta in domeniul videochat ca model, sa detii un calculator/laptop conectat la internet si sa poti fi online minim 6 ore zilnic.

Trainer masculin

La fel ca si in cazul prezentat mai sus, suntem in cautarea a doua persoane de sex masculin pentru training si imbunatatirea performantelor a multor modele din categoriile cuplu gay si barbati singuri.

Este obligatorie experienta anterioara ca model videochat. Acest job mai necesita cunostinte cel putin medii de limba engleza, detinerea unui calculator/laptop conectat la internet si posibilitatea de a lucra minim 6 ore pe zi.
Vei interactiona cu modele din Romania si Republica Moldova prin control la distanta, face-to-face (in cazul in care locuiesti in acelasi oras cu modelele) sau prin intermediul Skype.