Regulament si Termeni de utilizare

O colaborare cu VCA Romania este o ocazie unica pentru orice model videochat care doreste sa faca streaming de oriunde, insa urmatoarele reguli si termeni de utilizare trebuie acceptati inainte de a te inregistra:

 • 1. Urmatorul regulament este valabil pentru toate modelele care colaboreaza cu VCA Romania. Te rugam sa il citesti cu atentie si sa il respecti pe toata durata colaborarii. Incalcarea acestui regulament poate duce la inchiderea conturilor si anularea colaborarii intre tine si VCA Romania. Modelul va presta activitatea de videochat de la domiciliul propriu folosind aparatura proprie (webcam, PC, conexiune internet).
 • 2. Dupa inregistrare, un reprezentant VCA Romania te va contacta pentru a discuta mai multe detalii (cunostinte limbi straine, operare calculator, experienta, etc) in urma carora vom hotara impreuna site-urile de profil pe care vei lucra ca model videochat. Activitatea de videochat se va desfasura conform indicatiilor primite din partea noastra. Modificarile ulterioare de nickname/parola se pot efectua doar dupa acordul echipei VCA Romania.
 • 3. Modelul videochat isi poate alege programul de lucru in functie de necesitatile proprii. Pentru a creste incasarile modelului, VCA Romania poate cere programul saptamanal modelului pentru a fi folosit in scop promotional. Nu exista un numar minim de ore sau un interval orar obligatoriu de urmat.
 • 4. Pentru a putea crea conturile pe site-urile de videochat colaboratoare, modelul este obligat sa incarce in Galeria Foto - 1 (un) document legal cu dimensiunea minima 1024x768 (buletin, carte de identitate, pasaport), 1 (una) fotografie cu documentul legal langa fata (dimensiune minima 1024x768) si minim 10-20 fotografii pentru conturile pe site-urile de videochat. In cazul in care contul apartine unui cuplu, ambii parteneri trebuie sa incarce documentele mentionate mai sus, iar in fotografiile pentru conturi este necesar ca ambii sa apara.
 • 5. Conturile create, promovate si mentinute de VCA Romania sunt nominale si nu se pot transfera sau utiliza de terte persoane.
 • 6. Conectarea online pe site-urile de videochat se poate face din browser sau folosind software dedicat. In cazul site-urilor ce folosesc aplicatii software, de obicei calitatea de streaming este superioara.
 • 7. Este absolut interzis sa comunici datele tale personale sau sa accepti datele personale ale membrilor de pe site-urile de videochat pe care vei lucra. Daca aceste informatii iti sunt transmise de membrii site-urilor, esti obligat(a) sa refuzi si sa blochezi utilizatorii care incalca aceasta regula.
 • 8. Colaborarea modelului cu VCA Romania poate fi intrerupta in orice moment prin anuntarea in prealabil a echipei noastre . Odata cu inchiderea contului VCA vor fi inchise si conturile pe site-urile de videochat deschise de VCA Romania.
  Contul VCA si conturile de videochat deschise vor fi inchise automat dupa ce ultima plata a fost efectuata catre model.
 • 9. a- Conturile tale pe site-urile de videochat precum si contul VCA pot fi inchise automat daca in camera ta de chat apar minori sau porti conversatii online cu minori;
 • 9. b- Conturile tale pe site-urile de videochat precum si contul VCA pot fi inchise automat daca in camera ta de chat apar persoane neinregistrate;
 • 9. c- Conturile tale pe site-urile de videochat precum si contul VCA pot fi inchise automat daca lucrezi pe acelasi site cu 2 conturi concurente (unul creat de VCA Romania si unul separat);
 • 9. d- Conturile tale pe site-urile de videochat precum si contul VCA pot fi inchise automat daca consumi droguri sau alte substante stupefiante, precum si mimarea acestor actiuni online;
 • 9. e- Conturile tale pe site-urile de videochat precum si contul VCA pot fi inchise automat daca blochezi in mod frecvent utilizatori/membri in camera ta de chat fara motiv;
 • 9. f- Conturile tale pe site-urile de videochat precum si contul VCA pot fi inchise automat daca accepti sa primesti bani pentru servicii de escorta sau intalniri in afara site-ului;
 • 9. g- Conturile tale pe site-urile de videochat precum si contul VCA pot fi inchise automat daca oferi sau accepti date personale pe site-urile de videochat.