Totul despre BongaCams

BongaCams este o platforma de videochat lansata in anul 2009 disponibila tuturor categoriilor de modele din lumea intreaga. Ca si Chaturbate sau MyFreeCams, functioneaza pe acelasi sistem de plata in tokensi/credite.

BongaCams - Platforma de videochat

Cu o istorie de aproape 10 ani, BongaCams functioneaza pe baza de conexiune directa intre utilizatori (membri) si modele din toate tarile. Leo este principala persoana de contact a modelelor cu administratia siteului Bonga.

Ce modele sunt acceptate?
Toate categoriile de modele sunt acceptate: femei, barbati, transexuali, cupluri hetero, cupluri lesbi, cupluri de homosexuali, precum si grupuri complexe de barbati si femei. Daca ai minim 18 ani impliniti, poti deveni model videochat pe BongaCams.

Cati membri are acest site?
BongaCams a crescut uluitor in ultimii 10 de ani, devenind o atractie pentru un numar de peste 10 milioane de utilizatori, multi dintre ei accesand platforma din tari precum Anglia, Australia, Statele Unite, Franta, Germania, Norvegia.

Cat se plateste?
Platforma BongaCams plateste pana la 60% din veniturile membrilor catre modele, transformand creditele in dolari americani dupa sistemul 1 token = $0.05.
Modelele pot vinde utilizatorilor continut foto, video si servicii externe, precum: Snapchat, WhatsApp, show-uri private pe Skype.

Modalitati de plata
Cand esti model videochat de acasa pe BongaCams ai de ales intre mai multe modalitati prin care sa iti primesti veniturile transformate din credite in USD: transfer bancar, Paxum, WebMoney, etc.
Platile sunt transmise catre modele la fiecare doua saptamani.

Pe BongaCams ai posibilitatea de a bloca/bana oricate tari este necesar, fara a exista o limita in numarul de tari ce se pot bloca.
Tipul de site este Freemium, ceea ce inseamna ca modelele pot primi bacsisuri pe Free Chat, dar pot alege si sa faca showuri private.
Poti sa accesezi siteul BongaCams in toate limbile internationale, ceea ce il face foarte intuitiv si usor de folosit.

Daca vrei sa scapi de tot stresul crearii unui cont, a stabilirii unui profil atragator si a unei metode de plata care uneori nu iti este la indemana, inregistreaza-te in sistemul VCA Romania si ne ocupam noi de tot pentru tine.