Totul despre Chaturbate

Chaturbate este un website lansat in anul 2011 in California, Statele Unite, disponibil in peste 20 de limbi straine. Acest website ofera nuditate atat in free chat, cat si in chat privat.

Totul despre Chaturbate

Pe Chaturbate modelele pot sa castige bani atat din showurile private cat si vanzand materiale foto, video si printr-un club dedicat fanilor. Toate modelele participa la concursuri lunare si orare unde se primesc premii consistente din partea site-ului.

Ce modele sunt acceptate?
Site-ul Chaturbate accepta si promoveaza fete, baieti, transsexuali, cupluri de orice sexualitate (hetero, bisex, homo si lesbi), dar si grupuri combinate.
Conditia principala este ca toate modelele care aplica sa aiba varsta minima de 18 ani si sa incarce documente legale pentru fiecare participant.

Cati membri are acest site?
Nu exista o statistica sigura in privinta membrilor inregistrati pe Chaturbate, dar este un lucru concret ca peste 100.000 de utilizatori se inregistreaza zilnic pe site.
In plus, sistemul de inregistrare este unul foarte intuitiv si usor de folosit.

De unde vin membrii?
America, Australia, Asia, Europa si unele tari din Africa. Este totusi un profil al utilizatorilor care platesc cel mai bine, acestia venind din Statele Unite si Anglia.

Modalitati de plata
Cand te inregistrezi ca model videochat pe Chaturbate trebuie sa alegi una urmatoarele metode de plata disponibile: ePayments, Depozit direct, Transfer bancar, Paxum, Cosmopay, Bitcoin si Cec bancar.
In functie de tara unde de afli, unele metode de plata pot sa nu fie disponibile, precum depozitul direct (disponibil doar in USA).
Ca sa poti primi orice plata este necesar sa existe disponibili minim $50 in cont.

Pe Chaturbate poti bloca orice tara doresti astfel incat membrii din acea/acele tari sa nu mai poata accesa camera ta de chat.
De-asemenea, in unele momente este foarte util sa iti parolezi camera de chat si sa acorzi acces doar membrilor preferati.

Speram ca informatiile de mai sus sa iti fie de folos. Te invitam sa iti deschizi cont in sistem, sa ne furnizezi cateva fotografii si vei putea incepe sa castigi bani pe Chaturbate in maxim 24 de ore, fara alte griji.