Totul despre ImLive

ImLive este unul dintre cele mai vechi website-uri dedicate domeniului live cam, fiind infiintat in anul 2002 si avand in spate un istoric bogat al promovarii in piata internationala. Daca vrei sa lucrezi pe un site de videochat stabil, alege ImLive.

Totul despre ImLive

ImLive este un inovator in ceea ce priveste platforma de conexiune intre utilizatori si modele, si in acelasi timp deschide noi orizonturi si oportunitati pentru imbunatatirea performantelor tuturor modelelor sale.
Oferind o multitudine de optiuni de extra castiguri, posibilitatea de a alege intre chat-ul gratuit, sesiuni private sau chat text (fara video), ImLive este o platforma completa pentru orice tip de model, de la incepator pana la expert.

Ce modele sunt acceptate?
Oricine isi poate deschide un cont de model videochat pe site-ul ImLive, fara restrictii: femei, barbati, cupluri, transsexuali.
Este totusi de mentionat ca sunt acceptate doar persoanele cu varsta minima de 18 ani si care sa nu fi fost blocate definitiv din a accesa acest site.

Cati membri are acest site?
Fiind unul dintre primele trei site-uri de videochat din lume, baza de date a membrilor inregistrati pe ImLive este uriasa, depasind 2 miliarde de utilizatori, iar in acest moment peste 800 de milioane fiind activi pe site.

De unde vin membrii?
Pentru ca reprezinta un nume important in domeniul live cam, ImLive primeste vizite din toate tarile din lume. Se simte totusi prezenta mai importanta a utilizatorilor din Statele Unite, Australia, Canada, Anglia si tarile dezvoltate din Europa.

Modalitati de plata
In momentul scrierii acestui articol, ImLive ofera posibilitatea retragerii castigurilor folosind mai multe optiuni accesibile oricui, precum: Paxum, ePayService, CosmoPay, PumaPay.
Ca sa iti poti retrage castigurile trebuie sa ai minim $50 disponibili in contul de model, altfel plata se reporteaza pentru urmatoarea perioada.

Cate modele lucreaza pe ImLive?
Cu siguranta un numar foarte mare de modele; la fel ca si in cazul LiveJasmin, si pe ImLive vei gasi in orice moment al zilei in jur de 1000 de modele online din toate categoriile. Daca vrei sa devii model videochat de acasa pe ImLive, iti recomandam sa iti alegi o nisa specifica tie, sau contacteaza-ne pentru a te ajuta sa faci cea mai buna alegere.

Pe ImLive poti bloca orice tara doresti (maxim 3) astfel incat membrii din acea/acele tari sa nu mai poata accesa camera ta de chat.
Acest website de videochat ofera si posibilitatea modelelor sa vanda continut foto, video, dar si material propriu, cum ar fi bikini, sutiene, s.a.m.d.

Daca vrei sa scapi de tot stresul crearii unui cont, a stabilirii unui profil atragator si a unei metode de plata care uneori nu iti este la indemana, inregistreaza-te in sistemul VCA Romania si ne ocupam noi de tot pentru tine.