Totul despre LiveJasmin

Dupa cum probabil stii deja, LiveJasmin este unul dintre cele mai cunoscute website-uri de videochat dedicate modelelor glamour, fetish si amatoare. Cu un numar de peste 60.000 de modele inregistrate deja si active online peste 1000 in orice moment al zilei, se poate spune ca LiveJasmin (sau Jasmin) este cel mai mare site international de live cam.

Totul despre LiveJasmin

Acest website a fost lansat in anul 2001 in Ungaria folosind domeniul Jasmin.hu si avandu-l ca fondator pe György Gattyán, acum fiind detinatorul companiei Docler Holding Enterprise.

Ce modele sunt acceptate?
Cel mai bun trafic este dedicat modelelor de sex feminin, insa, in afara de femei single, sunt acceptati si barbati, cupluri, transsexuali sau grupuri de diferite sexualitati.
Conditia principala este ca toate modelele care aplica sa aiba varsta minima de 18 ani.

Cati membri are acest site?
Inca nu s-a estimat un numar total al membrilor inscrisi pe LiveJasmin, insa stim sigur ca traficul zilnic este de aproximativ 30 de milioane de useri.

De unde sunt membrii?
Din toate colturile lumii. Membrii majoritari vin insa din tarile dezvoltate, precum Statele Unite, Anglia, Australia, Franta, Belgia.
Tot acest tipar de utilizatori sunt si cei mai darnici cand vine vorba de cheltuirea de credite pe website./p>

De unde sunt modelele pe LiveJasmin?
Conform statisticilor prezentate de siteul GirlsOfJasmin, cele mai multe modele sunt din Rusia, pe locul doi fiind modelele din Columbia.
Romania se afla pe locul trei in acest clasament al modelelor inregistrate pe site, fiind urmata la mare distanta de Ucraina

Modalitati de plata
Cand te inregistrezi ca model videochat pe LiveJasmin trebuie sa stii ca exista urmatoarele metode de plata disponibile: Skrill, WebMoney, ePayService, Paxum, Transfer bancar si Cec.
In functie de tara unde de afli, unele metode de plata pot sa nu fie disponibile.

Ce comision primesc?
Daca te inregistrezi ca model independent, fara sprijinul unui studio sau a echipei VCA Romania, site-ul LiveJasmin te va plati un comision cuprins intre 30% si 60%.
Spre exemplu, daca esti abia la inceputul perioadei, vei primi un comision de 30% pana la $100. Intre $100 si $300 site-ul te va plati cu 35%. Iar daca esti un model expert care depaseste 80 de ore online si castiguri de peste $5000 vei primi un comision de 60%.

Speram ca informatiile de mai sus sa iti fie de folos. Te invitam sa iti deschizi cont in sistem, sa ne furnizezi cateva fotografii si vei putea incepe sa castigi bani pe LiveJasmin in maxim 24 de ore, fara alte griji.