Informatii Streamate

Streamate este un site web de video chat cu o istorie destul de bogata in lume, dar nu foarte cunoscut in Romania, facand exceptie de studioul care reprezinta siteul in Bucuresti. Acest website este o platforma de live cam care nu accepta ca modelele sa faca showuri nud in free chat, ci doar in chatul privat. Conform paginii oficiale Streamate, acest site de videochat are o experienta de peste 12 ani in mediul online, ceea ce il plaseaza in top 10 cele mai stabile si vechi websiteuri de acest tip.

Totul despre Streamate

La o scurta verificare, Streamate este un website de video chat complex, care ofera nenumarate optiuni si variante de marire a castigurilor pentru modelele lor incat orice ai face, nu poti da gres. Cu peste 500 de modele online in orice moment al zilei, cu siguranta este o platforma de live cam pe care ti-ai dori sa lucrezi de acasa.

Ce modele sunt acceptate?
Streamate accepta modele video-chat barbati, femei, cupluri homosexuale si grupuri, precum si transsexuali. Ca pe orice site de acest gen, varsta minima a oricarui participant trebuie sa fie minim 18 ani.

Cat de dificila este inregistrarea?
Din experienta pe care multe modele independente au avut-o cu siteul Streamate, inregistrarea ca si colaborator independent este relativ dificila. Spre deosebire de multe alte siteuri, Streamate necesita un pas in plus, si anume sistemul Know Your Customer, care implica documente suplimentare si automat, un timp de asteptare pentru aprobare mai mare.
Numeroase modele se plang de perioada lunga care trece de la momentul inscrierii efective pana la aprobarea tuturor pasilor si posibilitatea de a face streaming live.

Cat se plateste?
Pe Streamate modelele sunt platite cu procente variabile cuprinse intre 30% si 35%, unele dintre cele mai mici comisioane pe care siteurile de videochat le ofera. Daca treci cu vederea traficul numeros de membri platitori si multitudinea de aplicatii disponibile ca model, atunci acest comision ar putea fi un motiv pentru multe modele sa refuze o colaborare cu Streamate.
Din punctul de vedere al tarifelor pe care Streamate le pune la dispozitie, acestea incep de la $0.99 (private-chat) si pot fi crescute de catre modele pana la $5.99, in functie de popularitate, trafic, profil complet, etc.

Modalitati de plata
Streamate pune la dispozitie numeroase metode de plata catre modele, si anume: Cec, Transfer bancar, Paxum, CosmoPayment, JuicyService (doar Columbia), precum si ePayServices. Suma minima de plata difera de la caz la caz, dar incepe de la $20 pentru Cec postal si poate urca pana la $225 in cazul in care alegi sa fii platit(a) prin transfer bancar.
Transferul castigurilor se face catre modele in fiecare saptamana.

Pe Streamate ai posibilitatea de a bloca/bana oricate tari este necesar, dar si sa adaugi intr-o lista neagra membrii care te deranjeaza in chatul public.
Activarea oricarui cont de model dureaza aproximativ 24 de ore, dar noi recomandam sa astepti cel putin 48 de ore pana sa contactati siteul pentru lamuriri legate de un cont nou.

Daca vrei sa scapi de tot stresul crearii unui cont de model Streamate, a stabilirii unui profil atragator si a unei metode de plata care uneori nu iti este la indemana, inregistreaza-te in sistemul VCA Romania si ne ocupam noi de tot pentru tine.