Totul despre XLove

XLoveCam este cel mai mare site de videochat din Europa, dedicat membrilor si modelelor din tarile europene. Acest website a fost lansat in anul 2006 si de atunci s-a dezvoltat mai complex decat majoritatea competitorilor de pe continent.

Totul despre XLoveCam

In peste 13 ani de cand a fost lansat pe piata internationala de video chat, XLove a acumulat peste 125000 de modele si milioane de membri, precum si notorietate. Succesul acestei platforme se datoreaza nisei de utilizatori europeni, care sunt majoritari pe site si care au la dispozitie nenumarate posibilitati de a interactiona cu modelele de live chat.

Ce modele sunt acceptate?
XLoveCam accepta barbati, femei, cupluri homosexuale si grupuri, precum si transsexuali de oriunde sa participe in comunitate; pentru ca acest site se doreste a fi o comunitate de intalniri virtuale, bineinteles, contra unor tarife stabilite de modele.

Cati membri are acest site?
Peste 5 milioane de membri sunt inregistrati si majoritatea membrilor platitori vin din Europa (Franta, Belgia, Luxemburg, Marea Britanie). Deci se poate spune ca este intr-adevar o platforma dedicata europenilor, atat modelelor cat si membrilor.

Cat se plateste?
Pe XLoveCam modelele sunt platite cu procente variabile cuprinse intre 35% si 50%, in functie de optiunile de chat: doar private chat (35%), free chat (50%), dar si un bonus de 20% la recomandarea de utilizatori noi catre site.

Modalitati de plata
Metoda ideala de plata catre modelele din Europa este transferul bancar, datorita rapiditatii transferului, insa mai exista si alte metode de transfer a castigurilor, precum: InterCash, WebMoney, Paxum, ePayService, dar si faimoasa optiune directa catre site de transfer pe cardul prepaid propriu XLoveCam.

Pe XLove ai posibilitatea de a bloca/bana oricate tari este necesar, iar cele mai vulnerabile sunt deja blocate cand contul de model este activat.
Activarea oricarui cont de model dureaza aproximativ 24 de ore, dar noi recomandam sa astepti cel putin 48 de ore pana sa contactati siteul pentru lamuriri legate de un cont nou.

Daca vrei sa scapi de tot stresul crearii unui cont, a stabilirii unui profil atragator si a unei metode de plata care uneori nu iti este la indemana, inregistreaza-te in sistemul VCA Romania si ne ocupam noi de tot pentru tine.