Cele mai bune ore pentru videochat de acasa

In decursul a peste 13 ani de experienta in domeniul live chat, echipa noastra a ajutat peste 1500 de modele din Romania si Republica Moldova sa descopere succesul financiar in cel mai scurt timp.
Stim cu siguranta ca intervalul orar ales pentru a intra online este extrem de important, mai ales cand ai deja un grup de fani existenti.

Ar trebui sa stii ca, in functie de specificul fiecarui website si tarile din care intra cei mai multi utilizatori, intervalul orar perfect poate sa difere.

Spre exemplu, pe XLoveCam, majoritari sunt membri din Franta si Belgia, prin urmare majoritatea dintre ei prefera sa intre online pentru sesiuni private cu modelele dupa ora 18:00 (ora Romaniei) pana aproape de ora 02:00.
Exista bineinteles si exceptii, mai exact utilizatorii de pe alte continente, a caror fus orar difera de cel al europenilor.

Pe de alta parte, cand vine vorba de MyFreeCams, unde cei mai multi membri sunt americani, canadieni sau australieni, intervalul ideal cand iti recomandam sa faci videochat de acasa ar fi intre 16:00 si 09:00 (ora Romaniei).
In acest fel veti beneficia de cei mai multi utilizatori din tarile mentionate anterior, care se stie ca sunt foarte buni platitori.

Membri fideli din fan-club
Pe orice website de videochat ai prefera sa lucrezi, trebuie sa tii cont de propriul fan club. Ce este un fan club?
Un fan club este totalitatea membrilor care iti viziteaza camera de chat si iti acceseaza sesiunea privata in mod constant, aducand astfel venituri constante, zi de zi, luna de luna.
Este in interesul tau sa convingi zilnic noi membri ca esti alegerea perfecta, reusind astfel sa iti maresti grupul de membri fideli platitori si asigurandu-ti un venit stabil pe termen lung.

VCA Romania iti va fi alaturi cu sfaturi utile, suport tehnic si asigurare de continut daca alegi o colaborare cu echipa noastra. Ne poti contacta simplu si rapid accesand aceasta pagina.