Cum sa ai succes ca model video chat de acasa

Nu avem o reteta standard pentru toate modelele de videochat; nici un studio de videochat nu va putea aplica un singur sablon pentru mai multe persoane.
De ce? Pentru ca fiecare model este diferit din multe puncte de vedere: aspect fizic, cunostinte de limbi straine, experienta in domeniu, curaj si dezinhibare, s.a.m.d.
Pe langa dotarile tehnice necesare ca sa poti fi prezenta pe o platforma de videochat ca model, mai avem cateva sfaturi si indrumari in randurile de mai jos.

Pentru modele fara experienta

Oricine are varsta minima de 18 ani poate deveni model videochat. Dar exista cateva lucruri pe care ar trebui sa le iei in considerare daca iti doresti ca timpul petrecut in acest job sa iti aduca satisfactii materiale.

 • Creaza cont(uri) pe siteurile de videochat care ti se potrivesc cel mai bine. Gandeste-te inainte cat de deschisa esti la nou, cat de pudica sau indrazneata, cat de bine cunosti o limba straina si cat timp poti sta online.
 • Dupa ce ti-ai facut conturi, acorda o mare atentie in stabilirea profilului personal completand toate optiunile posibile. Peste 90% dintre utilizatori acorda o mare atentie unui profil complet si care exprima corect ceea ce va vedea in camera ta de live chat.
 • Dezvolta continut fotografic si videografic in mod constant. Din prima zi online tu ar trebui sa ai minim o galerie foto profesionala si un clip video de prezentare.
 • Comunica in camera de chat cu toti membrii si vizitatorii - mentine vie atractia utilizatorilor.
 • Petrece cel putin 40-50 de ore online impreuna cu utilizatorii pe siteurile de videochat timp de cel putin 3-4 luni. Astfel vei incepe sa devii mai cunoscuta, iar membrii vor sti cand sa te gaseasca pe chat.
 • Nu lasa niciodata problemele personale sa iti afecteze prezenta si imaginea pe siteurile de chat. Nici tie nu ti-ar placea sa fii intampinata intr-un mod jignitor de un ospatar care tocmai s-a certat cu sotia la un restaurant.
 • Mentine constanta prezenta pe site si cresterea clubului de fani pe toata perioada cat esti model video-chat.


Pentru modele cu experienta

Exista doua categorii de modele cu experienta: cele care au obtinut beneficii financiare multumitoare si cele care nu au reusit sa ajunga la performanta. Performanta este totusi relativa; pentru unii poate insemna castiguri de 2000 USD intr-o perioada, pentru altii inseamna castiguri de 2000 USD intr-o singura zi.
Daca nu vrei totusi sa apelezi la ajutorul expertilor din echipa VCA Romania, verifica daca ai acoperit toate punctele de mai sus, precum si pe cele ce urmeaza:

 • Asigura-te ca imaginea pe care o transmiti pe siteurile de chat este la rezolutia maxima acceptata, clara si fluenta;
 • Adauga lunar albume foto gratuite si spre vanzare in fan clubul tau;
 • Chiar daca ai deja cativa membri fideli, preocupa-te mereu de adaugarea unor noi clienti in lista;
 • Daca apar probleme tehnice, nu le lasa sa se agraveze; cere ajutorul cuiva sau remediaza-le.
 • Creaza-ti propria imagine si brand folosindu-te de toate optiunile siteurilor de videochat;
 • Deschide-ti propriul website prin intermediul caruia sa te promovezi si sa vinzi continutul tau existent;
 • Promoveaza-te pe retele sociale in fiecare zi;
 • Participa si promoveaza-te la intalniri si summituri nationale si internationale de profil (Bucharest Summit, T.E.S, BSummit, s.a.m.d) - o prezenta la acest gen de evenimente iti poate aduce un plus de imagine, clienti si promovare extra din partea siteurilor de videochat.


Exista nenumarate sfaturi si indicatii ce te pot ajuta sa obtii succesul in video-chat, dar toate pot fi personalizate in functie de ce iti doresti tu sa realizezi. Echipa VCA Romania - Videochat de Acasa iti va fi un partener real de la inceput pana cand decizi sa renunti.
Nu ezita sa ne contactezi telefonic, prin WhatsApp sau expediindu-ne un email prin pagina de contact.