Albume foto si video teasere gratuite

Timpul si experienta ne-a dovedit atat noua cat si modelelor cu care colaboram ca un profil bogat in continut foto si video aduce trafic suplimentar care converteste cel mai bine in bani.
Prin urmare, in urma cu peste 4 ani, am cooptat in echipa noastra doi tineri foarte talentati in ceea ce priveste crearea, editarea si pregatirea fisierelor foto si video.

Cum beneficiezi de continut premium?

Daca esti deja model video chat cu care echipa noastra colaboreaza, inseamna ca ai deja cel putin cateva galerii foto si albume video bine puse la punct, incarcate pe site-urile de live chat, care se vand utilizatorilor.
Daca esti model nou ar trebui sa stii ca echipa noastra iti va crea lunar continut foto si video nou, care poate fi folosit atat pentru vanzare premium, cat si pentru modificarea unor fotografii de profil.
Modelele din Bucuresti si imprejurimi ne pot contacta oricand pentru realizarea de continut nou, fara nici un cost suplimentar. In privinta modelelor din alte judete, recomandam sa ne contactati fie telefonic, fie pe WhatsApp, fie prin Live Support pentru a afla daca puteti obtine acest continut gratuit sau contra-cost.
Spunem contra-cost deoarece in unele cazuri distanta este atat de lunga incat pierderile sunt uriase si inutile.

Continut imbunatatit
Chiar daca nu ai posibilitatea sa apelezi la cei doi experti din echipa VCA Romania, dar ai deja continut creat de alti fotografi/videografi din zona ta, ne poti cere gratuit sa imbunatatim calitatea. O vom face cu drag deoarece este in interesul ambelor parti un profil calitativ.
Incarca in sistem fisierele existente pe calculatorul tau, trimite-ne o cerere de imbunatatire/editare si in cel mai scurt timp un editor se va ocupa de materialul tau.

VCA Romania iti va fi alaturi cu sfaturi utile, suport tehnic si asigurare de continut daca alegi o colaborare cu echipa noastra. Ne poti contacta simplu si rapid accesand aceasta pagina.