Ghid de utilizare Chaturbate

Inregistrarea ca model videochat pe site-ul Chaturbate poate parea uneori greoaie si confuza, insa cu ajutor din partea unei echipe pregatite, cu experienta, totul va fi floare la ureche. Incepe o colaborare cu VCA Romania sau citeste tutorialul de mai jos pentru a descoperi cum sa iti deschizi cont.

Chaturbate este o platforma bazata pe sesiuni de videochat pentru adulti. Permite utilizatorilor si modelelor live cam sa interactioneze in moduri diferite, oferind o personalizare completa a profilelor si optiune pentru modele de a castiga bani in plus, in afara de sesiunile private.
Castigurile suplimentare se pot obtine folosind jucarii erotice cu vibratii interactive controlate, vanzarea de imagini si seturi video, vanzarea de lenjerie intima si multe altele.

Chaturbate este bun pentru modele noi?
Platforma Chaturbate este ideala pentru modelele de videochat care abia intra in industrie, fie ca sunt baieti, fete, cupluri hetero, bisexuale, homosexuale sau lesbi, precum si transexuali. Acest site plateste un procent mare si iti da posibilitatea sa aduni fani intr-un mod eficient.
In timp ce iti formezi un grup de fani si membri uzuali ai ocazia sa castigi sute, chiar mii de dolari intr-o singura zi doar pe acest website de videochat.

Cum functioneaza acest website ?
Este foarte simplu. Primul pas este inregistrarea pe Chaturbate ca model video chat - click aici >>
Completeaza formularul afisat, verifica adresa de email, incarca documentele cerute pentru verificarea contului si esti gata sa castigi bani.
Iti recomandam totusi sa incarci si cateva fotografii pentru profil si pentru a atrage utilizatori in camera ta de live chat.
Poti interactiona cu utilizatorii in moduri diferite folosind vibratoare precum Lovense, care este pornit in baza unor Tips-uri primite de la membri. Aceasta activitate ii antreneaza si ii incurajeaza pe unii utilizatori sa va plateasca suplimentar.
Pe masura ce te familiarizezi cu optiunile camerei si cu botii si scripturile portalului, vei reusi sa castigi din ce in ce mai mult.
In plus, acest site de videochat isi imbunatateste platforma anual, ceea ce aduce un plus de valoare tuturor modelelor care il folosesc.

Sistemul de Tips si Private
Asa cum mentionam mai devreme, membrii acestui website cumpara Tokens pentru a-i folosi pentru interactiunea cu modelele.
Dar acesti tokensi (credite) pot fi folositi si pentru a cumpara galerii foto private, filme private sau subscriptii la Fan-Club-uri.
Modelele participa lunar la concursuri organizate de Chaturbate prin care castiga premii in bani.

Cat, cand si cum se plateste ?
Dupa cum ai aflat, utilizatorii platesc in tokensi (credite). Valoarea unui token este $0.05.
Deci orice castig ai avea, inmulteste valoarea de tokensi cu 0.05 si vei obtine suma in USD pe care trebuie sa o primesti de la Chaturbate.
Perioadele de plata sunt aceleasi ca si in cazul altor site-uri de videochat: perioada 1-15 a lunii si perioada 16-31 a lunii.
In general, Chaturbate expediaza castigurile modelelor in aproximativ 5 zile dupa terminarea perioadei, insa, in functie de metoda de plata aleasa, acesti bani pot ajunge la modele imediat sau dupa chiar si 30 de zile.
Ca model pe Chaturbate poti alege intre transfer bancar, ePayments, WebMoney sau cec ca sa primesti banii castigati intr-o perioada.

VCA Romania te poate ajuta cu crearea unui cont pe site-ul Chaturbate, cu stabilirea unui profil de calitate si mentenanta acestuia, chiar fara a fi membru al sistemului nostru. Nu ramane decat sa intri in legatura cu noi prin Live Support