Ghid de utilizare LiveJasmin

Activitatea de model videochat este una dintre cele mai usoare și mai sigure ocazii de a castiga bani foarte buni. Cele mai bune modele pot castiga intr-o saptamana cateva mii de dolari, in mai putin de 40 de ore de lucru, de la acasa.

Trebuie subliniat de la inceput faptul ca este un job cu continut erotic si glamour. Ar trebui sa renunti la tabu-urile legate de sex si afisarea corpului tau in fata unor straini prin intermediul unei camere web.
Daca ai totusi o problema cu dezbracatul in fata camerei pentru o alta persoana, atunci acesta nu este un job pentru tine.
Unii membri(utilizatori) iti vor cere un anumit nivel de exhibitionism, fie intr-un costum sexy sau lenjerie de corp.
Dar cei mai multi utilizatori sunt in cautare de sex-appeal, farmec fizic si psihic, iar daca oferi acestora ceea ce cauta atunci cu siguranta vei avea succes.

Descrierea statutului de model
Lucrul real la videochat de acasa implica atragerea utilizatorilor in camera de chat prin striptease si eventual prin executarea unui spectacol erotic in fara camerei.
Totul se desfasoara prin intermediul calculatorului si printr-o conexiune la internet, deci nu exista contact fizic. Imaginea ta este transmisa in timp real catre clientul platitor.

Sesiunea Free Chat
In mod uzual, orice model intra online direct in chat-ul gratuit (Free Chat); gratuit pentru vizitatorii din tarile permise.
Din acest moment incepe "vanatoarea" de clienti platitori si este interzisa nuditatea in free. Iti recomandam sa imbini flirtul fizic cu discutii interesante pentru utilizatorii din camera de chat gratuit pentru a-i convinge pe acestia sa acceseze un show privat.
De obicei exista o corelatie intre gradul de curaj si sexualitate emanata, si valoarea castigurilor modelelor de chat pe LiveJasmin.

Care sunt tarifele si procentele?
Toata activitatea ca model videochat pe Jasmin se desfasoara numai online si orice model nou inregistrat beneficiaza de o perioada de promotie cu un pret scazut, dar mai mult trafic.
Scopul perioadei de promotie este sa iti aduca mai mult trafic, care se transforma in mai multe showuri private. De obicei, pretul pentru perioada de promotie este $0.99/minut si te ajuta sa castigi experienta rapid.
Dupa terminarea perioadei de promotie, poti creste tariful per minut la tarife cuprinse intre $1.99 si $9.99/minut.
In functie de castigurile acumulate intr-o anumita perioada (1-15 sau 16-31 ale lunii) site-ul LiveJasmin ofera un comision cuprins intre 35% si 80%. In show-urile private poti avea pana la 6 membri platitori concomitent, si in functie de tariful stabilit poti castiga cateva sute de dolari pe ora cu usurinta.
Poti creste valoarea show-ului privat utilizand o camera web HD, video in ambele sensuri(Cam2Cam) sau aderand la unele practici sexuale nestandardizate. Oferind un show special, iesit din comun, cererea clientilor nu se va diminua, iar tu vei avea incasari mai mari.

Ce fel de modele sunt acceptate ?
In acest moment site-ul LiveJasmin accepta femei, barbati si cupluri cu varsta minima 18 ani. Nu se cere un anumit nivel de limba engleza sau o alta limba straina, insa este recomandata.
Exista diverse nise de modele videochat pe LiveJasmin, printre care amintim: blonde, porn-star, bdsm, transsex, s.a.m.d.
Va recomandam sa vizitati LiveJasmin ca sa va faceti o idee despre cele mai bune modele de chat si despre categoriile de nisa.

Cum sunt platita?
Site-ul LiveJasmin plateste modelele in valuta USD (dolari) la perioade de 2 saptamani, respectiv 1-15 ale lunii si 16-31 ale lunii.
Castigurile sunt achitate prin mai multe metode de plata, precum: transfer bancar, Paxum, ePayServices, WebMoney, etc.
Poti verifica toate castigurile in timp real direct din contul de model video-chat.

VCA Romania te poate ajuta cu crearea unui cont pe site-ul LiveJasmin, cu stabilirea unui profil de calitate si mentenanta acestuia, chiar fara a fi membru al sistemului nostru. Nu ramane decat sa intri in legatura cu noi prin Live Support