Ghid de utilizare XLove

XLoveCam este un site de webcam pentru adulti cu o gama standard de caracteristici. Acest website este dedicat in special utilizatorilor (membrilor) din Europa, insa exista si trafic targetat de pe alte continente.
In timp ce majoritatea modelelor sunt de sex feminin, site-ul nu face discriminari - lesbienele, homosexualii, barbatii singuri, cuplurile si grupurile sunt acceptate si incluse in categorii de nisa.
In prezent site-ul XLoveCam afiseaza peste 80.000 de modele inregistrate.

Costuri si tarife
Costurile pe site-ul XLoveCam sunt varibile si sunt stabilite de modele din conturile proprii. Exista posibilitatea ca utilizatorii sa trimita tipsuri pe chat-ul Free, dar cele mai accesate sunt show-urile private, unde modelele pot experimenta orice actiune legala (striptease, masturbare, folosirea de vibratoare si jucarii sexuale, etc).
Contra-cost, utilizatorii pot accesa si functia Cam2Cam sau functia de folosire a unor jucarii erotice interactive.
Spre deosebire de alte site-uri, XLoveCam foloseste valuta reala pentru Bonusuri sau pentru calculul castigurilor din sesiuni private cu modelele.

Inregistrare
Procesul de inregistrare ca model videochat pe XLove se face relativ simplu, urmand cativa pasi, precum introducerea de detalii ale contului , informatii personale de verificare si introducerea de date in profil.
Ca pe toate site-urile de videochat vei avea nevoie de un act de identitate valabil si fotografii pentru stabilirea unor imagini de profil.

Cat, cand si cum se plateste ?
Asa cum specificam anterior, pe site-ul XLove membrii platesc in valuta EURO in functie de preturile stabilite de modele. Website-ul face platile catre modele la fiecare perioada de 15 zile, respectiv 1-15 ale lunii si 16-31 ale lunii. In functie de metoda de plata aleasa (transfer bancar, Paxum, etc) banii pot sa ajunga la tine chiar si a doua zi dupa inchiderea perioadei.

VCA Romania te poate ajuta cu crearea unui cont pe site-ul XLoveCam, cu stabilirea unui profil de calitate si mentenanta acestuia, chiar fara a fi membru al sistemului nostru. Nu ramane decat sa intri in legatura cu noi prin Live Support